Kerknieuws.nl "Jij hebt een hele dikke aura"
VR 24 okt 19:59  |  update 19:59
Chili Bibi Roosendaal Amsterdam CS Zuster
Kerk en homoseksualiteit botsen in Chili'Kinderen Asia Bibi werden mishandeld'Grootste moskee van West-Brabant geopendEerbetoon aan de doden op Amsterdam CS'Zuster Helena' naar psychiatrisch ziekenhuis

vorig artikel ARTIKEL volgend artikel 

"Jij hebt een hele dikke aura"

Aura's
WO 29 mrt 2006 | 10.25

"Ik zie dat jij een hele dikke positieve aura hebt", zegt de spirituele 'healer' Henk Westerberg tegen een verlegen jongetje, die over de paranormale beurs in Ede dwaalt. Net als Westerberg vonden vele paranormale genezers, kaartenleggers en toekomstvoorspellers afgelopen zaterdag een plekje op de tweejaarlijkse beurs.

Positieve energie was er op de markt zeker te vinden. Bijna alle tafeltjes, waar de paragnosten hadden plaatsgenomen, waren druk bezet. De bezoekers hadden veel belangstelling voor al deze mensen met speciale gaven. Zo kon je je levensvragen laten beantwoorden op basis van je horoscoop of van tarotkaarten. Naast deze services, die bijna allemaal vijf euro kostten, waren er dromenvangers, wierook, meditatiemuziek en droomkaarten te vinden op de beurs.

Organisator Jan van Marsbergen is blij dat de beurs ook deze keer weer goed bezocht werd. "In de gemeente Ede is het geloof natuurlijk sterk aanwezig. Maar wij willen benadrukken dat spiritualiteit geen tegenhanger is van het geloof", zegt hij. De meeste paragnosten op de beurs vonden dat ook. Volgens hen is het geloof ook een vorm van spiritualiteit, en een levenswijze. Vandaar dat de schappen van de beurs vol stonden met Boeddha beeldjes. Hier en daar was er een moeder Maria met Jezus.

De beurs is een zogenaamde 'low budget beurs'. "De meeste paranormale beursen vragen een entree van twintig tot vijfentwintig euro. Op deze beurs kunnen de paragnosten voor een lage prijs een tafeltje huren en betalen bezoekers maar vijf euro entree", legt Van Marsbergen uit. Zo wordt volgens de organisator duidelijk gemaakt dat spiritualiteit niet gaat om geld, maar om liefde.

Bron: Ede StadARTIKEL DOORSTUREN
Uw e-mail

Emailadres van uw vriend(in):  

Uw tekst:

 


Stelling van de week
De waarheid sneuvelt het eerst in een oorlog
 Mee eens
 Oneens
 Geen mening
 Reacties

13 jun 2007, 12.53 uur
Door: carla
Hallo, Ik leest net het bericht van Frans van marsbergen en ben zelf ook op zoek naar jan marsbergen en heb het volgende gevonden http://www.kristallenkosmos.nl/ Dit is een site van jan van marsbergen alleen kan ik helaas geen telefoon nummer vinden maar wel een mail adres. hoop dat je hier wat mee kunt succes. groetjes carla
Ik heb een klacht over deze reactie


13 feb 2007, 21.33 uur
Door: Frans van Marsbergen
Beste Jan, ik ben - als een van Marsbergen - vandaag benaderd door iemand die ooit door jou geholpen is en die nu jouw hulp zoekt voor een patiënt van hem. We kunnen alleen jouw telefoonnummer in Brummen vinden, dat niet meer reageert en jouw emailadres "para@jeanne" etc. waarop ook niet meer wordt gereageerd. Wil je mij s.v.p. snel laten weten waar je bereikbaar bent voor die iemand die jouw gaven nodig heeft en ik zou het ook heel leuk vinden om eens contact te hebben om te zien of we familie - en zo ja - van welke tak we zijn.. Met vriendelijke groet! Frans van Marsbergen (officieel Jacobus Fransciscus Lambertus) en voor zover ik weet kwam mijn overgrootvader uit Tilburg en had daar een stalhouderij.
Ik heb een klacht over deze reactie


29 mrt 2006, 17.34 uur
Door: Annette Holtrust
Als je positieve energie wil vinden: Ga dan op je knieen en bidt tot Jezus. Hij is de enige die je rust kan geven en antwoorden heeft op al je levensvragen. God is liefde, Hij houdt heel veel van je!!En weet je wat zo mooi is? het is nog gratis ook, dus super low budget. Dus wacht er niet mee, maar breng je problemen en vragen bij Jezus. Gods zegen en liefde toegewenst!!!
Ik heb een klacht over deze reactie


29 mrt 2006, 11.32 uur
Door: R.P. de Boer
"Zo wordt volgens de organisator duidelijk gemaakt dat spiritualiteit niet gaat om geld, maar om liefde." De bijbel noemt liefde: "Dat God Zijn Zoon gaf". Triest dat mensen piepende en mompelende geesten raadplegen en de levende God vergeten.
Ik heb een klacht over deze reactie


29 mrt 2006, 10.58 uur
Door: John van Ool
Aan de geciteerde organisator zou ik willen vragen: Wat heeft dit alles met spiritualiteit te maken?
Ik heb een klacht over deze reactie
Reageren op dit bericht?!

Uw naam

Uw e-mail

Uw reactie

 
     over deze site | contact